Sony, Web3 Teknolojisini Keşfediyor

0
841
Sony
Sony

The Sony Group’un bir iş bölümü olan Sony Network Communications, NFT’lerin kullanımına odaklanan projeler için bir Web3 Incubation programı başlatmak üzere çok zincirli akıllı sözleşme ağı Astar Network iş birliği kurdu.

Bir basın açıklamasına göre Web3 Incubation programı, Astar Network CEO’su Sota Watanabe tarafından kurulan Singapur merkezli Startale Labs tarafından organize edilecek ve bu yılın Mart ortasından Haziran ortasına kadar devam edecek. Programa kabul edilenler 10 ila 15 gruba ayrılacak ve Dragonfly, Fenbushi Capital ve Alchemy Venture gibi küresel risk sermayesi firmaları tarafından öğrenme oturumları sağlanacak. Sony Network Communications programının amacının “blockchain teknolojisinin kendi sektörlerindeki çeşitli sorunları nasıl çözebileceğini” keşfetmek için olduğunu da belirtti.

Web3 Incubation programı, Astar Network’ün Web3 teknolojisi için kullanım durumlarını keşfetmek isteyen şirketlerle devam eden ortaklıklarının bir parçasıdır. Geçen ay, Polkadot ekosistemine gelen ilk parachainlerden biri olan Astar Network, bir Web3 hackathon’unda otomotiv devi Toyota ile birlikte çalıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz