Sony Blockchain Firmasına Yatırım Yaptı

0
360
Sony
Sony

Sony şirketinin yatırım kolu Sony Financial Ventures (SFV) işletmelerin security token düzenlemelerine aracılık eden Blockchain odaklı Securitize firmasına yatırım yaptı. Securitize CEO’su ve kurucu ortağı Carlos Domingo yatırım ile ilgili olarak bu alana yatırım yapan kurumların artacağını ve bu yatırımın Securitize’nin başarısını ortaya koyduğunu söyledi.

Sony’nin Security Token alanına yatırım yapması, STO’ların önümüzdeki yıl çok önemli bir trend haline geleceği yorumlarını beraberinde getirdi. Security Tokenlar; gerçek bir varlığa dayalı blockchain tabanlı ürünlerdir. Örneğin şirket hisseleri, emlak veya fon paraları dijitalize edilerek birebir karşılıklarıyla blockchain altyapısında ticaret ve saklama için kullanılabiliyorlar.

Ayrıca Sony yetkililerinden Junji Nakamura yatırım yaptıkları Securitize şirketinin yeni bir varlık sınıfı oluşturmak için Blockchain teknolojisini ustalıkla kullandığını belirtti. Sony şirketi, dijital haklar yönetimi (DRM) dahil olmak üzere çeşitli kullanım durumları için Blockchain’i  kullanmayı düşünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz