Solana Yüzde 68 Düştü

0
214
Solana
Solana

Solana (SOL) %68 değer kaybettiği için kripto para Ağustos ayından bu yana en düşük fiyata geriledi. Solana ağının sürekli gelişimine rağmen, varlığın fiyatı Kasım 2021’den bu yana %68’lik bir fiyat düşüşüne neden olan keskin düşüş trendini kıramıyor. Şu an için kripto para birimi, Ağustos’tan bu yana fiyat bazında en düşük noktaya ulaştı. 80 doların altındaki ani düşüşlere rağmen, kripto para birçok kez başarılı bir şekilde 85 dolara geri döndü, ancak varlık üzerindeki güçlü satış baskısı nedeniyle, boğalar Solana’nın düşüş trendini kıramadı.

Grafikteki Hareketli Ortalamalara göre Solana, ortalama volatilitenin yaklaşık %10’da kalmasıyla yavaşlayan keskin düşüş trendinde hareket ediyor. Hem 50 günlük hem de 200 günlük hareketli ortalamalar, varlığın negatif kalan fiyat performansının altında olduğunu gösteriyor. Ayrıca Solana Pay’in geliştirilmesine ve GitHub’daki sürekli taahhütlere rağmen, ağ hala varlığın fiyatını artıracak yatırımcıları çekemiyor.

Projenin herhangi bir ülkede temel sorunları veya düzenleyici sorunları olmadığı için Solana’nın piyasadaki performansının belirli bir nedeni yoktur, bu nedenle proje üzerindeki baskının birincil kaynağı varlığın spekülatif doğasına bağlıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz