Solana (SOL), ADA’yı Geride Bıraktı

0
202
Solana
Solana

CoinGecko verilerine göre Solana, %214’lük kazançla bu yılın en iyi performans gösteren kripto varlıklarından biri. Kripto sıralama platformu CoinGecko, bir tweet’in yanı sıra, bugüne kadarki en iyi 10 kripto performansını gösteren bir resim yayınladı. Piyasa değerine göre lider kripto para birimleri olan Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH), aynı zaman diliminde sırasıyla %106 ve %50 oranında artış gösterdi. XRP, TRON ve LINK’in her biri %64, %70 ve %105 artış gösterdi.

Ancak Cardano (ADA), yılbaşından bugüne %20 düşüşle ilk 10’da kaybedenler arasında yer aldı. BNB, Dogecoin ve TON da bu kategoriye girdi. Solana, başarısız kripto para borsası FTX’in token satışları korkusuna rağmen kripto para piyasasının geri kalanından daha iyi performans göstermeye devam ediyor.

Nansen tarafından Ekim ayı başında yayınlanan bir rapora göre SOL, 71,8 milyondan fazla SOL’un kilitlenip tutulmasıyla FTX’in en büyük holdingidir. Bu, SOL’un dolaşımdaki arzının %17’sini ve genel arzın kabaca %13’ünü oluşturuyor. Galaxy Digital, Alameda/FTX varlıklarının satışını kolaylaştırıyor ancak bu prosedürün ne zaman gerçekleşeceği ve SOL’un piyasaya çıkabilecek gerçek değeri bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz