Solana Kurucu Ortağı, FTX’in SOL’u Müşterilere Dağıtması Gerektiğini Söyledi

0
204
Solana
Solana

Çöken kripto borsası FTX’in yeni yönetimi, tokenlerin cüzdanlardan hareketine bağlı olarak devasa Solana (SOL) varlıklarını elden çıkarmanın eşiğinde olabilir ve protokolün kurucu ortağının aklında bir “kazan-kazan” çözümü var.

Twitter’da paylaşılan veriler, Solscan tarafından daha da tanımlanan FTX soğuk depolama cüzdanlarının dün SOL’unu hareket ettirmeye başladığını gösteriyor. Blockchain verileri, birden fazla soğuk depolama FTX cüzdanının toplu olarak yaklaşık 7 milyon SOL tuttuğunu gösteriyor. Bu, bugünkü fiyatlarla yaklaşık 134 milyon dolarlık varlık anlamına geliyor.

Solana Vakfı geçen yıl kendisinin ve Solana Labs’in FTX ve Alameda Research’e toplu olarak toplam 58.086.686 SOL (bugün değeri 1,1 milyar dolar) sattığını açıkladı. Çöken kripto devinin Kasım iflas başvurusu sırasında hala ne kadar SOL tuttuğu belli değil.

Kripto girişim kapitalisti Adam Cochran’ın da aralarında bulunduğu analistler, sosyal medya platformundaki son soğuk depolama hamleleri hakkında spekülasyonlar yaptı ve Solana’nın kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, SOL’un eski FTX müşterilerine dağıtılmasını tercih edeceğini söyledi.

“Benim dileğim SOL’u doğrudan tüm FTX müşterilerine dağıtmak olurdu” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz