Solana CEO’su: Kripto Balon Değil

0
340
Solana
Solana

Bitcoin’den BNB’ye kadar kripto varlıklarının fiyatı tekrar yükseliyor. 19 Temmuz’da 1,2 trilyon dolar olan kripto piyasa değeri, o zamandan beri iki katına çıkarak 2,4 trilyon dolara ulaştı. Bunun büyük bir kısmı, daha hızlı işlem hızları ve daha düşük maliyetlerin reklamını yapan bir Ethereum rakip zinciri olan Solana tarafından kaydedildi. Solana’nın kurucusu ve CEO’su Anatoly Yakovenko, bu rakamların mevcut kripto pazarını bir balon gibi gösterse de öyle olmadığını söyledi.

“Bu, sektörde gerçekten farklı bir zaman. Bu sebeple bir balon olduğunu söylemek doğru değil. 2017 balonu geldi ve geçti. Ardından insanlar üç yıl boyunca yeni bir şeyler inşa ettiler. Şimdi yeni mühendislerin, yeni geliştiricilerin sektöre dahil olup altyapıyı hızlı bir şekilde inşa ettiği bir noktada yer alıyoruz.”

Yakovenko, “Belki de e-postanın internette çalışmaya başladığı aşamadayız” dedi. Yakovenko’ya göre SOL veya diğer kripto para birimlerinin fiyatının yüksek kalması önemli değil. Yakovenko ayrıca son zamanların popüler sektörü NFT’lerin sürdürülebilirliği konusunda endişeli olmadığını belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz