Solana Büyük Başarıya Ulaştı

0
86
Solana
Solana

Solana’da artan stablecoin ihracının, aktivite ve talebin arttığını ve bunun da daha fazla işleme ve işlem ücretleri ve staking için SOL tokeninin daha yüksek kullanımına yol açabileceğini gösteriyor.

Solana fiyat grafiğine bakıldığında, stablecoin faaliyetlerindeki artış umut verici fiyat destek seviyeleriyle uyumlu olabilir. Şu anda Solana’nın fiyatı 180 dolar civarında sabit görünüyor. Bu eğilimin devam etmesi halinde, güçlü bir destek düzeyine işaret edecek ve gelecekteki potansiyel büyüme için bir temel oluşturacaktır.

Grafik ayrıca Solana’nın daha önce 200 dolar civarındaki daha yüksek direnç seviyelerine dokunduğunu da gösteriyor. Stablecoin ihracındaki artış, daha yüksek ağ kullanımına ve daha yaygın benimsenmeye dönüşürse Solana’nın fiyat testinin bu direnç seviyelerini tekrar test ettiğini görebiliriz. Yukarıda bir kırılma yükseliş eğilimini doğrulayabilir ve muhtemelen daha fazla kazanımın yolunu açabilir.

Solana yatırımcıları ve trader’ları için izlenmesi gereken temel destek seviyesi 149 dolar civarında ve bu da fiyattaki toparlanma için bir sıçrama tahtası görevi görebilir. Artan yönde, fethedilmeye karşı bir sonraki direnç son zamanların en yüksek seviyesi olan 187 dolarda olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz