Solana, Aylık Aktif Adreslerde Ethereum’u Geçti

0
322
Solana
Solana

Aylık aktif adreslerde Solana (SOL), ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’u geçmeyi başardı. Blok zinciri analitik firması Nansen’e göre, altı büyük blok zincirinin Mart ayında bir milyondan fazla aktif adresi vardı. Verilen altı blockchain BNB Chain, Solana, Ethereum, Polygon, Arbitrum ve Fantom’dur.

BNB zinciri, 13,3 milyon kullanıcıyla aktif adreslerde lider konumda. Solana ağındaki aktif cüzdanlar Mart ayında artarak Ethereum da dahil olmak üzere diğer blok zincirlerini geride bıraktı. Solana için aktif cüzdan sayısı 5,8 milyon olurken, Ethereum 5,2 milyon aktif adres gördü ve Solana’nın ardından üçüncü sırada yer aldı.

Blockchains Polygon, Arbitrum ve Fantom sırasıyla 3,9 milyon, 2,2 milyon ve 1 milyon aktif adres gördü. BNB Zincirinde, Binance ve PancakeSwap aktif kullanıcılar açısından başı çekiyor. Solana’da Raydium Protokolü, Stepn ve Orca en yüksek kullanıcı sayısına sahip Ethereum’da, son 30 gün içinde, zksync ve StarkWare’in airdrop başlatmasıyla kullanıcı sayısında %1.322 ve %805’lik şaşırtıcı bir artış yaşadı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz