Snoop Dogg NFT Koleksiyonu Cardano’da Yayınlandı

0
289
Snoop Dogg
Snoop Dogg

NFT projesi Clay Nation, Snoop Dogg ve Champ Medici ile resmi iş birliğini başlattığını ve böylece Cardano’ya ikonik kil animasyonları, arazi sahaları ve açılabilir müzik içeriği getirdiğini söyledi. Daha önce, Snoop Dogg ve Champ Medici’nin ClayNation ile olan iş birliği açıklanmıştı. Bu doğrultuda, Snoop Dogg ve Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, 5 Nisan’da Cardano ekosistemi, müzik ve NFT’leri tartışmak için bir araya geldi. Clay Mates’ Clay Nation, el yapımı kilden oluşan 10.000 Cardano NFT avatar koleksiyonudur.

Cardano’nun ekosistem büyümesi başkanı Morgan Schofield’e göre, ağ şu anda yaklaşık 50.000 para basma politikasında dört milyondan fazla yerel token yayınladı. Maddi olmayan sanat ve projelerin basılmış parçalarının sayısındaki artış, hem Cardano ağının büyümesi hem de NFT endüstrisinin yeniden canlanması ile bağlantılı. Cardano’nun ilk Metaverse projesi olan Pavia, geçtiğimiz günlerde pavia.io arazi NFT’lerinin 22.000’den fazla arazi sahibi veya benzersiz cüzdan sahibi olduğunu bildirdi.

Cardano ekosistemi ve ADA fiyat hareketi

Cardano, proje sayısında ve zincirleme aktivitede büyük bir büyüme görüyor. Şu anda yaklaşık 900 proje, NFT pazaryerlerinin %3,6’sını ve NFT koleksiyonlarının %47,9’luk daha büyük bir bölümünü temsil ettiği Cardano üzerinde inşa ediliyor. Yayınlandığı tarihte ADA, CoinMarketCap başına %2 düşüşle 1,02 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto para birimi olarak sıralanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz