SkyBridge Capital’den Troy Gayeski: Altın Yükselse Bile Bitcoin’e Sadık Kalacağız

0
371
Bitcoin
Bitcoin

SkyBridge Capital’in kıdemli portföy yöneticisi Troy Gayeski’nin yakın gelecekte hem Bitcoin’in hem de altının Fed sayesinde yükseleceğine inandığını belirtti. Gayeski, dolar değerindeki düşüşün yüksek riskleri nedeniyle hem altın hem de BTC’nin yeni zirvelere ulaşmasının muhtemel olduğuna dikkat çekti.

Bloomberg tarafından yayınlanan yakın tarihli bir makale, 7,5 milyar dolarlık hedge fonu SkyBridge Capital’in Co-CIO’su, altına kıyasla lider kripto para birimini tercih ettiklerini ifade etti. Gayeski, ABD Federal Rezervi’nin hem altın hem de dijital altın olarak anılan Bitcoin’in varlık alımlarını aylık bazda azaltmaya başladığını belirtti. Bununla birlikte, fon, SkyBridge’de varlık yöneticilerinin “daha fazla yukarı yönlü olduğuna” inandıkları için geleneksel değer deposu altın yerine “Bitcoin’e bağlı kalma” niyetinde olduğunu söyledi.

Bu yıl hem altın hem de en büyük kripto para birimi Bitcoin büyük bir yükseliş ve önemli bir düzeltme gördü. Bitcoin, Nisan ayında 65 bin dolara yaklaştı ancak Elon Musk da dahil olmak üzere birkaç önemli faktör sayesinde şu anda işlem gördüğü 36.200 dolar bölgesine düştü. Altın ise Mart ayında büyük bir düşüş yaşadı ama şimdilerde yükselmeye devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz