Silk Road Kurucusu Başka Bir NFT Koleksiyonu Yayınlıyor

0
321
Ross Ulbricht
Ross Ulbricht

Silk Road kurucusu Ross Ulbricht, Bitcoin tokenize sertifikalarıyla bir sonraki NFT koleksiyonunun ayrıntılarını açıkladı. İnternete veya bilgisayarlara erişimi olmamasına rağmen, Ross Ulbricht bir dizi tablo yarattı ve bunları Bitcoin tabanlı sertifikalarla NFT olarak satacak.

Bugün Ulbricht, ikinci NFT koleksiyonu olan “Growth”un ayrıntılarını paylaştı. NFT koleksiyonu, 5 Nisan 2022’de Miami’deki Bitcoin 2022 konferansında yayınlanacak. Ardından 6-8 Nisan’da Scarce.City platformunda müzayede gerçekleşecek. Koleksiyon, Bitcoin (BTC) ağı tarafından doğrulanan yetki sertifikalarına sahip dört fiziksel çerçeveli tablo ve bir Bitcoin tokenize dijital animasyondan oluşmaktadır.

Scarce.City marketplace, bu açık artırmayı düzenlemek için kendi Bitcoin ve Lightning tabanlı platformunu kullanacak. Müzayedenin arkasındaki ekip, toplanan fonların Ross Ulbricht’e veya ailesine aktarılmayacağını vurguladı. Bunun yerine, Ross Ulbricht’i serbest bırakmaya adanmış merkezi olmayan proje olan FreeRossDAO’ya gönderilecek.

Ross Ulbricht’in NFT girişiminin ilk müzayedesi Aralık 2021’in başlarında yapıldı; en yüksek teklifler 1 milyon doları aştı. Ross Ulbricht, Silk Road adlı birinci nesil darknet pazarına dahil olduğu iddiasıyla şartlı tahliye olmaksızın ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz