Shibarium Önemli Yeni Kilometre Taşlarına Ulaşıyor

0
115
Shibarium
Shibarium

Popüler Shiba Inu meme kripto para birimi için oluşturulan katman 2 blok zinciri Shibarium’un iki önemli kilometre taşına ulaşmayı başardı. Her ikisi de Shibarium faydasının önemli ölçüde arttığını gösteriyor.

Bu arada, en büyük ikinci köpek temalı kripto para birimi SHIB’in fiyatı yatay işlem görüyor ve şu ana kadar altıncı sıfırı yakamadı. Bu makalenin yazıldığı sırada Shiba Inu 0,00000971 dolardan el değiştiriyor.

Bahsi geçen veri kaynağı, Shibarium’un neredeyse iki aylık yavaş ilerlemenin ardından işlem sayısının 360 milyonu aşmasıyla nihayet yeni bir rekora ulaştığını gösteriyor. Günlük transferlerin toplam sayısı şu anda 360.936.003’tür. 20 Ocak’ta bu rakam 297,2 milyonu gösteriyordu, yani son 20 gündeki artış 63 milyonu kapsıyor.

Günlük işlem sayısı da büyük bir artış göstererek nihayet üç milyon seviyesini yeniden yakaladı. Günlük işlem aktivitesi son birkaç gün içinde bu kadar artmayı başardı; 16 Şubat’ta 1,07 milyondan 18 Şubat’ta 2,44 milyona yükseldi ve şu anda üç milyona ulaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz