Shiba Inu Yüde 25 Arttı

0
318
Shiba Inu
Shiba Inu

Shiba Inu, birkaç ayın en düşük seviyesi olan 0.00001704’ten %70’ten fazla toparlandı. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre, Shiba Inu kripto para biriminin fiyatı son 24 saat içinde yaklaşık %25 arttı. Şu anda Bitstamp borsasında 0,00002793 dolardan el değiştiriyor. Köpek kripto parası ayrıca işlem hacminde %244 artışla 2,7 milyar doları aştı. Shiba Inu altıncı en çok işlem gören kripto para birimi olarak sıralanıyor. Shiba Inu, ABD’deki bir numaralı kripto borsası olan Coinbase’de üçüncü sırada yer alıyor.

Son fiyat artışı nedeniyle, Shiba Inu, Polygon’un (MATIC) önünde yarışarak piyasa değeri ile 14. sıraya yükseldi. Meme coin’in son fiyat artışı etkileyici olsa da, rekor zirvesinden hala %67,47 aşağıda.

Kripto kralının en son fiyat artışı, kripto para piyasasının geri kalanını daha da yukarı itti. Ethereum, Binance Coin, Cardano, Solana ve diğer büyük altcoinler yeşil renkte. Ripple’a bağlı XRP, son 24 saatte kabaca %10 arttı. Tüm kripto para piyasasının piyasa değeri, Kasım ayında 3 trilyon doları aştıktan sonra şimdi 2 trilyon dolara yaklaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz