Shiba Inu Yakma Oranı Haftaya Yükselişle Başlarken Yüzde 333 Arttı

0
193
Shiba Inu
Shiba Inu

Milyonlarca Shiba Inu (SHIB), fiyat artışını artırmaya yönelik yeni bir girişimle yakıldı. Hafta, Shiba Inu (SHIB) meme coin ekosistemindeki boğalar için yenilenen iyimserlikle açılıyor, çünkü protokolün temel büyüme ölçümlerinden biri bugün yükseliş eğiliminde. Shibburn tarafından sunulan verilere göre, meme coinin yanma oranı son yedi günlük dönemde %333,44 gibi büyük bir artış gösterdi ve bu da bir gecede tam olarak 181.859.002 değerinde tokenin yakılmasıyla sonuçlandı.

Shiba Inu yanma oranı birçok şeyin simgesidir ve bunların hepsi dijital para biriminin pozitifliğine işaret eder. Birincisi, yanma oranı, tokenin devasa dolaşımdaki arzını azaltmak için gösterdiği amansız çabanın altını çiziyor. Bu azalmanın tokenın genel değerlemesi üzerinde yukarı yönlü bir etkisi var.

Ek olarak, SHIB yazma oranı, Shiba Inu ekosisteminde ortaya çıkan, hızla artan sayıda işlem veya hizmet için SHIB’in aktif olarak kullanıldığının altını çiziyor. Tasarımı gereği, tokenlar aktif kullanım durumunda ateşe atılıyor ve bu da yanma için ödenen ücretlerin bir kısmını serbest bırakıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz