Shiba Inu Sonunda Bu Büyük Kripto Para Borsasında Listelendi

0
288
Shiba Inu
Shiba Inu

En tanınmış kripto para borsalarından biri olan BitMex, yakında platformunda altı yeni kripto para biriminin listeleneceğini duyurdu. Meme tokeni Shiba Inu de bu altı kripto para arasında. Listeleme sayesinde kullanıcılar SHIB’yi döviz hesaplarına çevirebilecek, yatırabilecek ve çekebilecek. BitMex, henüz Shiba Inu’yu sunmayan birkaç büyük kripto borsasından biriydi.

BitMex borsası, kara para aklama önlemlerini almamaktan suçlu bulunan mevcut kripto ünlüsü Arthur Hayes’i içeren eski yönetimiyle ünlüdür. Borsa hayatındaki son olaylar arasında döviz piyasasında türevlerin piyasaya sürülmesi ve Temmuz ayında personelin 75 kişi azalması yer alıyor.

Shiba Eternity ve Shibarium Insights

Shiba Inu etrafındaki son gelişmelerden, projenin ana geliştiricisi tarafından Shibarium ve Shiba Eternity oyunu etrafında ortaya çıkan detayların altını çizmek gerekiyor. Shytoshi Kusama’nın Discord’da uzun zamandır beklenen Layer 2 çözümünün ne zaman yayınlanacağına dair çok sayıda soruya yanıt olarak belirttiği gibi, oyun Shibarium’un doğrudan bir testi olmalıdır. Geliştirici, Shibarium’u Shiba Eternity oyunu aracılığıyla bir blok zinciri olarak test etmenin mantıklı bir adım olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz