Shiba Inu (SHIB) Chainlink İle Sıralamadaki Yerini Kaybetti

0
226
Shiba Inu (SHIB)
Shiba Inu (SHIB)

Altcoinler arasında devam eden rekabet yoğunlaşıyor ve popüler memecoin Shiba Inu (SHIB) tüm bunların yükünü çekiyor. Bu yazının yazıldığı sırada SHIB sıralamadaki yerini kaybetmişti ve düşük piyasa değeri nedeniyle LINK’in hemen arkasında yer alıyordu. CoinMarketCap’in verilerine göre token, 4.259.394.582 dolarlık piyasa değerinin üzerinde 0.000007228 dolarlık bir fiyatla işlem görüyor.

Shiba Inu, en iyi piyasa gözlemcilerinin ilgisini çekmeye devam eden çok dinamik bir token. Topluluğu her yerde bulunan bir meme coin olarak SHIB, şu anda bu arayışa yönelik düşüş direnci oldukça derin olmasına rağmen yeni fiyat seviyelerini yeniden test etmeye hazır olduğunu sıklıkla gösterdi.

Devam eden konsolidasyonun ortasında, SHIB HODLer’ların ve destekçilerinin odak noktası, Chainlink’in yarattığı rekabeti artırmak değil, bunun yerine yüksek sermayeli altcoinlerin ilk 20 listesinden düşmesini önlemek. SHIB, elit tokenler arasındaki yerini gerçekten korumak için gerekenlere sahip olsa da, en yakın rakiplerinin büyüme oranı, çabalarını genel olarak zorluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz