Shiba Inu Önde Gelen Orta Doğu Borsasında Listelenebilir

0
242
Shiba Inu
Shiba Inu

Orta Doğu kripto para borsası Rain, Shiba Inu kripto para birimi için destek eklemeyi planlıyor. Orta Doğu kripto para borsası Rain, yakın tarihli bir tweet’e göre Shiba Inu kripto para borsasını listelemeyi düşündüğünü duyurdu. Ticaret platformunun operatörü Rain Financial, B Serisi finansman turunda 110 milyon dolar topladı. Fon toplama, San Francisco merkezli kripto odaklı yatırım firması Paradigm tarafından yönetildi. Borsa, yeni sermayeyi varlığını Pakistan ve Türkiye’ye genişletmek için kullanacağını söyledi.

2019 yılında Rain, Bahreyn Merkez Bankası’ndan onay alarak Orta Doğu bölgesindeki ilk tam lisanslı kripto para birimi oldu. Bundan önce BitMEX ve Kuveyt merkezli Blockwater’dan 2,5 milyon dolar topladı. Bahreyn merkezli kripto para birimi platformu, 185.000’den fazla aktif kullanıcıya sahiptir. Şu anda 2 milyar dolara yakın işlem gerçekleştirdi. Rain ayrıca bir kripto borsası işletmesinin yanı sıra saklama hizmetleri de sunuyor.

Yeni borsa listelemesinin yanı sıra, Shiba Inu traderlar tarafından büyük ilgi görüyor. Dünyanın en büyük sinema zinciri olan AMC Theatres, bu ayın başlarında kripto para birimini kabul etmeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz