Shiba Inu Ödemeleri BitPay Entegrasyonu ile 179 Ülkede Etkinleştirildi

0
284
Shiba Inu
Shiba Inu

Edge artık BitPay Protokolünü desteklediğinden, Shiba Inu ödemeleri artık 179 ülkede daha fazla kullanıcı tarafından kullanılabilecek. Edge, müşterilerin 130’dan fazla dijital varlık satın alabilecekleri, satabilecekleri, takas edebilecekleri ve harcayabilecekleri, saklama gerektirmeyen bir cüzdandır. 179 ülkede on dilde 1,7 milyondan fazla hesabı destekler. BitPay CEO’su Stephen Pair, “Edge’nin desteğiyle birlikte, hem müşteriler hem de kripto ödemelerinin avantajlarından yararlanmak isteyen traderlar için çevrimiçi ve mağazada ödeme kalitesini artırıyoruz.” dedi.

Traderlar ve işletmeler, BitPay Protokolünün 200 milyondan fazla kripto kullanıcısından ödeme almasını başarıyla sağlayan cüzdanlardan kripto kabul edebilir. BitPay resmi olarak Aralık 2021’de Shiba Inu parasını desteklemeye başladı ve bu da SHIB’nin Shiba Inu’nun kabul edildiği yüzlerce BitPay satıcısında harcanmasına izin verdi.

Shiba Inu’nun ödeme olarak kabulü artmaya devam ediyor. Brezilya futbol kulübü Sao Paulo FC geçtiğimiz günlerde Bitso ve Bitpay üzerinden bilet ödemesi olarak Shiba Inu ve kripto para birimlerini kabul ettiğini duyurdu. Bununla birlikte Meksika’nın önde gelen fast-food restoran zinciri Chipotle, artık dijital ödeme platformu Flexa aracılığıyla Shiba Inu, Bitcoin ve diğer kripto para birimlerini kabul etmeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz