Shiba Inu Bitexen’de Listelendi

0
382
Shiba Inu
Shiba Inu

Shiba Inu artık bu Türk kripto borsasında listeleniyor. Türk kripto para borsası olan Bitexen, kısa süre önce platformunda diğer beş token ile birlikte Shiba Inu’nun listelendiğini duyurdu. SHIB, 22 Ocak’ta 0,000017 dolardan düşük seviyelerden toparlandıktan sonra yatay ticaret yapmaya devam ediyor.

Türkiye’de Bitcoin ve yüzden fazla altcoin dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunan çevrimiçi bir dijital varlık alım satım borsası olan Bitexen, SHIB’yi platformuna katan en son platform oldu. Yılın başlarında, Hindistan kripto borsası Koinbazar, platformunda SHIB/USDT çiftinin ticaretini başlattığını duyurdu. 2021’in sonlarında, “Dogecoin katili” Shiba Inu, farklı ülkelerdeki birkaç borsa tarafından birden fazla listeleme gördü. Bunlar arasında Gemini, Kraken ve büyük Hint borsası CoinDCX, en büyük İspanyol borsası Bit2Me, Güney Kore Korbit ve Singapur merkezli Coinhako vardı.

Bir Balina 48 Milyar SHIB Satın Aldı

Blockchain veri izleyicisi WhaleStats tarafından paylaşıldığı üzere, bir Shiba Inu balinası 48 milyar Shiba Inu tokeni satın aldı. WhaleStats, yaklaşık 10 saat önce bir balinanın tek bir işlemle 47.954.038.442 Shiba Inu veya 1.039.870 dolar değerinde satın aldığını bildirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz