SHIB Yakma Oranı Yüzde 900 Arttı

0
328
Shiba Inu (SHIB)
Shiba Inu (SHIB)

Shibburn’e göre, SHIB ağdaki yakma oranı büyük ölçüde arttı. En son veriler, SHIB’nin son 24 saatte %910’luk büyük bir yanma artışı gördüğünü ve bunun da onu son birkaç haftadaki en büyük yanma artışlarından biri haline getirdiğini gösteriyor.

3963d ile biten ana yakma adresi, ağın dolaşımından 5 milyondan fazla tokeni kaldırarak son 24 saatte yakılan Shiba Inu miktarına en büyük katkıyı sağladı. Ne yazık ki, yanma hacmindeki büyük yüzdelik artış, piyasada buna karşılık gelen bir etkiye neden olmadı. Shiba Inu, 21 günlük hareketli ortalamaya yansıyan yerel direnç seviyesinin altında hareket ediyor. Düşen fiyat performansı, kripto para piyasasından büyük miktarda fon akışının ve dijital varlık endüstrisindeki perakende portföylerin tamamen terk edilmesinin bir sonucudur.

Shiba Inu, 0,00001 dolarlık önemli psikolojik eşiğin altında 0,000009 dolardan işlem görüyor. Ne yazık ki, şu anda sahip olduğumuz yanmış SHIB tokenlerinin miktarı, meme tokenin fiyatını sürekli olarak aşağı çeken mevcut arz fazlasını karşılamak için yeterli değil. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz