SHIB Metaverse Önemli Yükseltmesini Sonunda Açıkladı

0
384
Shiba Inu
Shiba Inu

SHIB Metaverse başka bir büyük güncelleme aldı: WAGMI Temple. Nisan ayının ortalarında, yakın tarihli bir blog gönderisine göre, Shiba Inu topluluğu tarafından çok beklenen bir olay olan SHIB Metaverse piyasaya sürüldü. Şimdi, geliştiricileri, WAGMI Temple HUB adlı çok önemli bir yeni yükseltmenin ekleneceğini duyurdu.

Yakın zamanda yayınlanan bir blog yazısı, THE THIRD FLOOR (TTF) stüdyosunun SHIB için Metaverse binasına katılımının Temmuz ayı sonlarında duyurulmasından bu yana, SHIB ekibinin Metaverse için bir çekirdek yapı oluşturmakla meşgul olduğunu söylüyor. Bu, Shiba Inu topluluğu için mümkün olan en iyi sonucu elde edebilmeleri için tüm üyelerin kesintisiz iletişim ve etkileşimi anlamına gelmektedir. Şimdi, Metaverse danışmanları ve proje geliştiricilerinden oluşan bir ekip olan THE THIRD FLOOR’u bir araya getirdiler.

Makale ayrıca SHIB topluluğuna yardımcı olacak özel bir ekipten de bahsetti. Bu ekibin görevleri, SHIB ordusundan endişeleri, soruları, görüşleri ve geri bildirimleri iletmek olacak. Amaç, bu ekibin THE THIRD FLOOR stüdyosu, geliştirme ekibi ve uzman danışmanlar arasında sorunsuz bir etkileşim kurmasına yardımcı olmaktır.  SHIB ordusundan gelen geri bildirim, Metaverse yaratıcı ekiplerine yardımcı olacak ve SHIB sanal dünyasını yaratırken ve sunarken daha yüksek seviyelere ulaşmak için ortak bir kaynak olarak çalışacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz