Sektörün Üç Önemli İsminden Bitcoin Devasa Yükseliş Gösterecek Tahmini!

0
679

Dün kripto para istatistik şirketi Messari’nin kurucusu Ryan Selkis, Fed’in Pazartesi yayınladığı kararının ardından Bitcoin fiyatını nasıl etkileyebileceğine dair bir tahmin yayınladı. Bugün ise bu konuya sektörden son derece güçlü iki girişimci daha katıldı. Amerikan ekonomisine sınırsız ABD Doları basma düşüncesi Bitcoin (BTC) fiyatını sonsuz sayılara ulaştırabilir tezi tartışıldı. Selkis’e göre bu durum Bitcoin’e yarayacak. Bitcoin fiyatının 250.000 dolar seviyesini ulaşması amerikan dolarının rezerv para gücünü yitirmesi ve hiperenflasyona yanik düşmesi anlamına geliyor. Analiste göre bu durumda, Bitcoin fiyatı binlerin hatta milyonların üzerine çıkabilir.

Bununla birlikte Shapeshift kripto borsası CEO’su Erik Voorhees, bu konu ile ilgili olarak Bitcoin’in yedi haneli sayılara ulaşabileceğinden emin. Voorhees’a göre lider kripto para için 2.5 milyon dolar imkansız değil. 250.000 dolar olan bir Bitcoin’in altının market cap’ine ancak yetişebileceğini söyleyen CEO hiperenflasyonda BTC’nin çok daha değerleneceğini söyledi.

Ayrıca Block.one ekibinin kurucu ortağı ve CEO’su Brendan Blumer ise Bitcoin’in inanılmaz sayılara ulaşmak için finansal sisteminin çökmesine gerek duymadığını, zaten Bitcoin’in doğal akışında devam ettikçe fiyatının yükseleceğini dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz