SEC, Binance’e Açılan Davada Bir Darbe Daha Aldı

0
196
SEC
SEC

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Başkan Yargıç Faruqui’nin düzenleyicinin ticaret platformunun yazılımının derhal denetlenmesi talebini reddetmesinin ardından Binance borsasına karşı devam eden davasında bir büyük darbe daha aldı. Pazartesi günü yapılan duruşmada hakimden alınan geri bildirime göre, “şu anda incelemeye izin verme eğiliminde olmadığını” kaydetti.

SEC, daha önce sunduğu dilekçelerde Binance.US’taki personel ve liderlerin ayrılmasının firmadaki doğru kişileri uygun şekilde mahkemeye çağırma planlarını etkileyebileceğini iddia ederek bu incelemeye şiddetle ihtiyaç duymuştu. Yargıç Faruqui bu inceleme talebini reddederken, SEC’e daha geniş bir insan kitlesiyle konuşarak keşif için malzeme toplama planlarında daha esnek olması talimatını verdi.

Hakimin bu pozisyonu, SEC’in Binance borsası söz konusu olduğunda suçlama pozisyonunu sağlamlaştırma çabalarını daha da karmaşık hale getirdi. Düzenleyici daha önce Binance’in soruşturmasında işbirliği yapmadığını ve bu nedenle davasını düzgün bir şekilde savunmak için ihtiyaç duyduğu bilgileri toplama teklifinde bir geri adım attığını belirtmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz