SBF Mahkeme Gününü Beklerken Yeni Taleplerini Açıkladı

0
288
SBF
SBF

ABD Başsavcısı Damian Williams tarafından mahkemeye gönderilen bir mektuba göre, Sam Bankman-Fried federal mahkemede gününü beklerken, çevrimiçi yasal araştırma yapmasına, haberleri ve sporları takip etmesine, Amazon’da alışveriş yapmasına ve yemek siparişi vermesine izin verilmelidir. Mesajlaşma uygulamalarına odaklanan önceki bir talep, geçen ay Federal Yargıç Lewis Kaplan tarafından reddedilmişti.

Williams, eski CEO’nun hukuk ekibiyle görüştükten sonra Kaplan’a tekrar yazarak, SBF’nin kefalet koşullarına ilişkin talep edilen düzenlemeleri sunarak, yeni, özel olarak yapılandırılmış bir dizüstü bilgisayarda ziyaret edebileceği web sitelerinin izin verilenler listesini oluşturdu.İzin verilen web siteleri, özel bir iletişim platformu sağlamadığı ve kripto para varlıklarına erişimi veya transferini kolaylaştırmadığı şeklinde tanımlanmaktadır.

SBF’nin kişisel kullanımı için listelenen web siteleri arasında Wall Street Journal ve New York Times, Decrypt ve CoinDesk gibi kripto medyası, akışlı medya sağlayıcıları Netflix ve Spotify ve yemek dağıtım hizmetleri DoorDash ve Uber Eats yer alıyor. Spor siteleri MLB.com ve NFL.com da listede yer aldı. Yasal araştırma için kabul edilebilir web siteleri arasında Etherscan gibi blockchain kaşifleri, CoinGecko gibi kripto fiyat izleyicileri ve Wikipedia’dan İnternet Arşivi’ne ve YouTube’a kadar uzanan kaynaklar yer alıyor. Tüm hükümet web sitelerine de izin verildi. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz