Samsung’un Yeni Telefonu NFT İle Birlikte Geliyor

0
278
Samsung
Samsung

Samsung’un yeni Galaxy S22 akıllı telefonu, Güney Kore’de ön sipariş veren tüketiciler için Theta Network aracılığyla NFT ile birlikte gelecek. Elektronik şirketi, kripto projesi Theta Labs ile ortaklaşa olarak, Galaxy S22 akıllı telefonu veya yeni Tablet S8’i ön sipariş vermiş kişilere, NFT dağıtacak.

Theta Labs CEO’su ve kurucu ortağı Mitch Liu’ya göre, NFT’lerin “devam eden üyelik avantajları ve ayrıcalıkları” ile donatıldığı bildiriliyor. Samsung Galaxy S22 veya Tablet S8’i ön sipariş vermiş olan müşteriler ThetaDrop’a kaydolarak ve “Samsung Üyeleri” uygulaması aracılığıyla oluşturulan benzersiz bir kodu uygulayarak NFT’lerini talep edebilecekler. Ön siparişler 9 Şubat’ta açıldı ve cihazlar resmi olarak 25 Şubat’ta piyasaya sürülecek.

Bu, Samsung’un kripto dünyasına ilk girişi veya Theta Ağı ile ilk bağlantısı değil.Güney Koreli şirketin girişim kolu Samsung NEXT, yapay zeka, blok zinciri, fintech ve daha fazlası gibi gelişmekte olan teknolojilere odaklanmak için 2019 yılında Theta Labs’a yatırım yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz