Samson Mow’dan Kritik Bitcoin ETF Tahminleri

0
186
Bitcoin ETF
Bitcoin ETF

Tanınmış kripto yatırımcısı ve Jan3’ün kurucusu Samson Mow, spot Bitcoin Borsa Yatırım Fonu (ETF) ürünü için merakla beklenen onayın ardından bir dizi tahminde bulundu.

Samson Mow’a göre kripto ekosistemindeki pek çok kişi ETF pazarlamasının ne kadar önemli olduğunu anlamıyor. Bitcoin ETF ürünü için başvuran 12 aday için önemli mesajın, tekliflerinin nasıl en iyi olduğunu göstermek, yeni varlık sınıfında kilitlenecek daha büyük bir Yönetim Altındaki Varlıklar (AUM) pastasını elde etmenin bir yolu olduğunu vurguladı.

SEC, BlackRock ve VanEck gibi şirketlerin Bitcoin ETF’si için yaptığı ilk 12 başvurudan herhangi birini henüz onaylamamış olsa da Bitwise gibi rakipler, dünyaya önemli olan tek şeyin Bitcoin olduğunu göstermek için şimdiden büyük bir reklam yayınladı. Özellikle Bitwise, reklamların arkasındaki yıldız olarak Jonathan Goldsmith’i öne çıkardı.

Samson Mow, pazarlama savaşını doğru bir şekilde başlatmak için diğer rakipler tarafından daha fazla yıldızın öne çıkarılacağını öngördü.

Samson Mow, pazarlamanın yanı sıra Bitcoin’i eleştirme döneminin de yakında sona ereceğine, Bitcoin’i küçümseyen herkesin “sonsuza kadar kara listeye alınabileceğine” inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz