Samson Mow, Bitcoin’in 2024’te Yeni Önemli ATH’lere Ulaşacağına İnanıyor

0
146
Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin maksimalistlerinden biri olan Samson Mow, önümüzdeki 2024 yılı için Bitcoin’in yükseliş tahminlerini paylaştı.

Tanınmış Bitcoin savunucusu Samson Mow, birçok kişinin gerçek Satoshi Nakamoto olduğuna inandığı cypherpunk ve kriptograf Adam Back tarafından kurulan bir şirket olan Blockstream’de çalışıyordu. Mow, bu yılın Mart ayında buradaki işinden ayrıldı ve Mow’un LinkedIn profiline göre “hiperbitcoinizasyon”u yaymaya çalışan Bitcoin odaklı bir teknoloji şirketi olan Jan3’ün genel müdürü olarak görev yaptı.

Mow, El Salvador’a Bitcoin stratejisi ve genel BTC benimsenmesi konusunda da yardımcı oldu. Twitter/X’te yakın zamanda yayınlanan bir gönderide Mow, 2024 için Bitcoin ile ilgili birkaç yükseliş tahminini dile getirdi.

Jan3 CEO’su tweet’inde Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasını beklediğini yazdı; Hatta belki de dünyanın lider kripto para biriminin Mow’un daha önce öngördüğü şeyi başarmasını, yani 1 milyon dolarlık fiyat noktasına ulaşmasını bile izleyebilirsiniz. 2021’de Bitcoin yaklaşık 69.000 dolar ile tarihi bir zirveye ulaştı ve şu anda 41.618 $ seviyesinde işlem görüyor, bu da ATH’nin yaklaşık %40 altında.

Bunun gerçekleşmesini beklemesinin nedenleri, Nisan 2024’te yaklaşan Bitcoin halving etkinliği ve Bitcoin’in şu anda tanık olduğu finansal kurumlardan büyük miktarda para akışıdır. Ayrıca BlackRock, Fidelity, Ark Invest ve yaklaşık 10 diğer Wall Street fonu, Bitcoin spot ETF’lerini başlatmak için sundukları başvuruların SEC tarafından onaylanmasını bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz