Silk Road Kurucusu Ross Ulbricht, NFT Yayınlıyor

0
530
Ross Ulbricht
Ross Ulbricht

Silk Road kurucusu bir dizi NFT başlatıyor. Artık kullanılmayan Silk Road pazarının kurucusu Ross Ulbricht, bir Medium gönderisiyle, çocukluğundan hapisteki zamanına kadar hayatının çeşitli dönemlerine odaklanan bir dizi NFT’yi açık artırmaya çıkardığını duyurdu. Ethereum tabanlı Ross Ulbricht Genesis Koleksiyonu, Perşembe günü Miami’deki 2021 Art Basel etkinliğinde başlayacak. Müzayede, Entoptic’in küratörlüğünde SuperRare NFT platformunda 2-8 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

Koleksiyon, Ulbricht’in seslendirmesi de dahil olmak üzere dijital sanatçı Levitate’in çizimleri, yazıları ve orijinal animasyonu dahil Ulbricht’ten on parça içerecek.Ulbricht, “Tutuklandığımda 29 yaşındaydım. Aniden hapishanede otururken tekrar çizim yapmak için zamanım oldu” diye yazdı. “Sanatsal yönümle yeniden bağlantı kurdum, yaşadıklarımı anlatan illüstrasyonlar ürettim.” diye ekledi.

2013’ten beri hapishanede olan Ulbricht, dark web sitesi Silk Road’un kurucusudur. Site, yasa dışı uyuşturucu satın almak için oluşturuldu, ancak kısa sürede silahları ve diğer kaçak malları içerecek şekilde genişledi. Web sitesi, Ulbricht’in tutuklanmasının ardından 2013 yılında kapatıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz