Robinhood Kripto Ticaret Geliri Yüzde 18 Düştü

0
290
Robinhood
Robinhood

Kripto dostu çevrimiçi ticaret platformu Robinhood, en son kazanç açıklamasında açıklandığı gibi, ikinci çeyrekte kripto ticaret gelirinde %18’lik önemli bir düşüş yaşadı. Bu gelirler, ikinci çeyrekte 31 milyon dolara düşerek toplam ticaret gelirinin %16’sını oluşturdu. Bu gelirler önceki çeyrekte 38 milyon dolardı.

Kripto ticareti de etkilenen tek alan değildi. Genel işlem bazlı gelirler %7 düşüşle 193 milyon dolar oldu. Spesifik olarak, opsiyon gelirleri %5 düşüşle 127 milyon dolara gerilerken, hisse senetleri de %7 düşüşle 25 milyon dolara indi.

Kripto ticaretindeki bu düşüş, Terra’nın patlaması, FTX’in çöküşü ve eyalette devam eden düzenleyici sorunlar gibi olaylarla sarsılan kripto piyasasının mevcut durumunu büyük ölçüde yansıtıyor.

Robinhood ayrıca Haziran ayında, SEC’in kripto borsaları Binance ve Coinbase’e karşı açtığı davalarda menkul kıymet olarak tanımlanan birkaç token desteğini durdurdu: Cardano (ADA), Polygon (MATIC) ve Solana (SOL). Robinhood, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE) ve Avalanche (AVAX) dahil olmak üzere 15 farklı kripto para birimi için ticaret sunmaya devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz