Robinhood Daha Fazla Kripto Listelemeyi Planlıyor

0
272
Robinhood
Robinhood

Robinhood CEO’su Vlad Tenev, çevrimiçi aracı kurumun kayıt dışı menkul kıymetleri listelemeyeceğinden emin olmak istediğini söyledi. Tenev, popüler sıfır ücretli ticaret uygulamasının Shiba Inu hakkında soru sorulduğunda kripto para birimi teklifini genişletmeyi planladığını bir kez daha doğruladı.

Tenev, özellikle SHIB’den bahsetmedi, ancak şirketin şu anda sadece yedi tokeni desteklediğini belirterek bu sayının arttırılabileceğini dile getirdi. Robinhood patronu, şirketin kayıt dışı menkul kıymetleri listelememek için düzenleyicilerle ilişki kurduğunu söyledi. Shiba Inu bu ayın başlarında Robinhood listeleme söylentileri üzerine kısaca %8’lik bir ralli yaptı.

Robinhood hisseleri düşüşte

2021’in dördüncü çeyreğinde, Robinhood’un kripto para birimi ile ilgili işlem geliri, şirketin toplam işlem bazlı gelirinin %18,18’ini oluşturan %6 düşüşle 48 milyon dolara geriledi. Bloomberg Intelligence analisti Julie Chariell, düşüşü şirketin Shiba Inu’yu listeleme konusundaki isteksizliğine bağladı. Robinhood hisseleri, GameStop ve AMC gibi meme hisse senetlerine kıyasla daha da büyük bir düşüş olan zirvelerinden %84 düştü. Şirket Temmuz ayı sonlarında halka açıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz