Robinhood BTC, ETH ve SOL Ticaretini AB’ye Genişletiyor

0
152
Robinhood
Robinhood

Robinhood, kripto ticareti girişimini Avrupa Birliği’ni (AB) kapsayacak şekilde genişletti. Ticaret platformunun belirttiği gibi, AB’deki müşterileri artık desteklediği 25’ten fazla dijital para biriminin bir parçası olarak Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Solana (SOL) ticareti yapabilecek.

Robinhood kripto AB’nin ortaya çıkışı, küresel genişleme dürtüleriyle mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor. AB kullanıcıları aynı zamanda kripto varlıklarında sunulan komisyonsuz ticarete de erişebilecekken, firma tarafından ekstra avantajlar da açıklandı. Kripto saklama birimi olarak Robinhood, platformunun kullanıcıların her ay toplam işlem hacminin bir yüzdesini kazanacağı tek yer olduğunu söyledi. Bu teşvik Bitcoin ile ödeniyor ve herkes için ekstra katma değer yaratılıyor.

Robinhood Crypto Genel Müdürü Johann Kerbrat’a göre, AB’de kripto ticaretinin başlatılması, şirketin finansı gerçek anlamda demokratikleştirmeye yönelik yaklaşımlarından biri. Johann, Avrupa’nın seçiminin bölgedeki net düzenleme hamlelerinin bir sonucu olarak doğduğunu vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz