Robinhood 4 Kripto Para Birimini Daha Listeledi

0
285
Robinhood
Robinhood

Shiba Inu (SHIB), komisyonsuz yatırım uygulaması Robinhood tarafından listelendi. Şirket, ürün yelpazesine yeni eklemeyi henüz resmi olarak açıklamamış olsa da, meme parası artık resmi web sitesinde görünüyor. Bunun üzerine SHIB tokeninin fiyatı %8.3 arttı ve mevcut piyasa düzeltmesinin ortasında diğer büyük kripto paralardan daha iyi performans gösterdi. Şu anda Binance borsasında 0.00002479 dolardan işlem görüyor.

Robinhood Shiba Inu’nun yanı sıra üç kripto para birimini daha ekledi. SHIB, Solana (SOL), Poligon (MATIC) ve Bileşik (COMP) ile birlikte listelendi ve toplam mevcut kripto para birimi sayısını 11’e çıkardı. Köpek tokeni, Robinhood kullanıcıları arasında en çok talep edilen kripto para birimiydi. Kullanıcılar Robinhood’un Shiba Inu’yu listelemesi iin kampanya başlattı ve Change.org dilekçesi 559.661 imzaya ulaştı.

Robinhood, 2018’in başlarında kripto ticareti için destek başlattı ve başlangıçta Bitcoin ve Ethereum için destek ekledi. Daha sonra aynı yıl içerisinde Litecoin, Ethereum Classic, Bitcoin Cash ve Dogecoin’i de dahil etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz