Ripple’ın SEC ile Hukuk Savaşı Devam Ediyor

0
240
Ripple ve SEC
Ripple ve SEC

Ripple Labs ile ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) arasında devam eden hukuki anlaşmazlık, bir mahkeme kararının SEC’in kilit uzman tanığını ifade vermekten men etmesinin ardından yeni bir boyut kazandı. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple Labs arasında devam eden hukuk mücadelesi, yeni bir mahkeme kararıyla devam ediyor.

Mahkeme, tarafların bilirkişi tanıklığının özet karar ve yargılamada dikkate alınmaması yönündeki taleplerini karara bağladı. Ripple davasını yakından takip eden bir avukat olan Jeremy Hogan da kararla ilgili düşüncelerini Twitter’da dile getirdi. Hogan, SEC’in “makul” kar beklentisi konusundaki tek uzman tanığının reddedildiğini ve ajansı zor durumda bıraktığını kaydetti.

SEC, Ripple ve üst düzey liderleri Brad Garlinghouse ve Chris Larsen aleyhine, onları ABD menkul kıymetler yasalarını ihlal ederek yasa dışı bir şekilde menkul kıymet satmakla suçlayarak dava açtı. Brad Garlinghouse, uzun süredir devam eden davanın bu yıl karara bağlanmasını tamamen bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz