Ripple’ın Halka Arzı XRP’yi Nasıl Etkileyecek?

0
1077

Dün de haberini verdiğimiz üzere Ripple CEO’su Brad Garlinghouse Davos’taki Dünya Ekonomi Forumu’nda Ripple’ın halka arzıyla alakalı açıklamalar yaptı. 2020 yılı içersinde birçok Blockchain tabanlı projenin halka arza gideceğini belirten Garlinghouse Ripple için de bu doğal sürecin yaşanacağının sinyalini verdi.

Bu açıklamaların ardından kripto para piyasasında akıllara gelen ilk sorulardan bir tanesi XRP’nin bu halka arzdan nasıl etkileneceği oldu. Bu konu başlığıyla alakalı farklı görüşler mevcut. Bir kesim bunun XRP’ye olumlu yansımasıyla alakalı şüphelerini dile getirirken diğer bir kesim ise bu sürecin XRP fiyatlarına kesinlikle olumlu yansıyacağı görüşünde. Analist Steven Bull yaptığı açıklamada halka arz sürecinin XRP fiyatını yukarı çekeceğini belirtti.

Steven Bull’un bu şekilde düşünmesinin bazı sebepleri var. Bull halka arz sürecinden yaratılacak fonla beraber Ripple ağının genişleyeceğini; Daha üst düzey işe alımlar yapılacağını ve bu sürecin XRP’ye de olumlu etki edeceğini düşünüyor.


Ayrıca Twitter’da XrpMR isimli kullanıcı da Ripple’ın halka arzına yönelik bir anket paylaştı ve burada bu halka arzın XRP fiyatlarını nasıl etkileyeceğini sordu. Ankete katılanların %65,9’u halka arzın XRP fiyatlarını arttıracağı görüşünde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz