Ripple Nasdaq’da Listelenen Şirket İle Ortaklık Kuruyor

0
496
ripple
ripple

Ripple , en büyük üçüncü kripto para birimi olan XRP’nin arkasındaki bir firma konumunda. Firma, ABD ve Meksika arasındaki sınır ötesi ödemeleri desteklemek için yeni bir ortaklık yaptı. Şirket, Latin ve Karayip bölgesine odaklanan bir şirket olan International Money Express ile ortaklık kurdu.

Ripple’in yeni finansal ortağı Intermex olarak da bilinen Nasdaq borsasında IMXI hisse senedi ile işlem görüyor.
Yıllık 30 milyondan fazla ödeme işlemi gerçekleştirdiği bildirilen Intermex, müşterilerine ABD ve Meksika arasında daha hızlı, daha ucuz ve şeffaf sınır ötesi ödemeler sunmayı amaçlıyor. Dünya Bankası’nın verilerine göre Intermex, Meksika, Hindistan ve Çin’den sonra en büyük havale alıcılarından birisi konumunda ve 2019 yılında 36 milyon dolarlık havale akışı gerçekleştirdi.

Ripple , Meksika’nın Havale Pazarındaki Varlığını Genişletmeye Devam Ediyor

Ripple, Intermex ile birlikte ortaklık kurarak, şirketin ODL hizmetini dünyanın ikinci büyük havale şirketi MoneyGram International’a da sağladığı için Meksika’nın havale pazarındaki varlığını da genişletmeye devam ediyor. Hem ODL platformu hem de XRP kripto para birimi, Ağustos 2019’dan bu yana MoneyGram’ın operasyonlarının bir parçası durumunda.

MoneyGram CEO’su Alex Holmes Kasım 2019’da, şirketinin ABD ve Meksika arasında gerçekleştirilen işlemin %10’unun Ripple’in ODL aracılığı ile yapıldığını belirtti. Ayrıca Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, XRP kullanan MoneyGram’ın Facebook’un stabilcoin projesi Libra’dan da daha büyük bir anlaşma olduğunu iddia etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz