Ripple Hesaplarına 800 Milyon XRP Yatırıldı

0
175
Ripple
Ripple

Yakın zamanda yaşanan bir gelişmede Whale Alert, Ripple hesaplarına 404,86 milyon dolara eşdeğer 800 milyon XRP’nin alışılmadık bir şekilde aktarıldığını bildirdi. Bu dikkate değer hareket, Ripple’ın emanet hesaplarından geleneksel aylık bir milyar XRP’nin serbest bırakılmasından kaynaklanan 200 milyon tokenin hala dolaşımda olduğu 1 Şubat’taki önemli bir kilit açma işleminin ardından geldi.

Önde gelen bir kripto para birimi şirketi olan Ripple, XRP’nin emanet varlıklarından kontrollü bir şekilde serbest bırakılmasını metodik olarak yürütüyor. Bu strateji, tokenın daha öngörülebilir bir arzını oluşturmayı amaçlıyor ve XRP’nin piyasa fiyatı üzerindeki potansiyel etkisine ilişkin devam eden tartışmaları ateşledi. Başlangıçta toplam XRP arzının %55’ini oluşturan emanet hesapları, kademeli olarak kilit açma sürecini yansıtacak şekilde artık %40,7’yi elinde tutuyor.

Piyasaya önemli miktarda XRP akışı yaşanırken, fiyatı kritik bir noktada kalmayı sürdürüyor ve 0,50 dolar civarında seyrediyor. Analistler bu seviyeyi korumanın XRP’nin gelecekteki büyümesi için çok önemli olduğunu öne sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz