Ripple Dava Kararı Şimdi Her Zamankinden Daha Önemli

0
293
Ripple
Ripple

Ripple dava kararı şimdi her zamankinden daha önemli. XRP sahiplerinin avukatı John Deaton, Ripple dava kararının gün geçtikçe daha da önemli hale gelmesinin büyük bir sebebine işaret etti. Deaton, Yargıç Torres’in beklenen kararının tüm kripto ekosistemine dair sonuçları olacağını belirtti.

Deaton’ın yorumlarını tetikleyen Scott Melker’in tweet’iydi. Melker tweetinde EDX piyasalarında alınıp satılan dört varlığın SEC başkanı Gary Gensler’in geçmişte emtia olarak adlandırdığını belirtti. EDX Markets, geçtiğimiz hafta piyasaya sürüldü ve dört kripto para biriminde ticaret sağlayacak: Bitcoin, Ether, Litecoin ve Bitcoin Cash.

Melker, kripto endüstrisinin SEC’in saldırısına karşı proaktif bir adım atması gerektiğine dikkat çekti ve bu yapılmazsa, Amerikalıların yalnızca Wall Street tarafından yönetilen borsalarda işlem yapmak için yalnızca BTC, ETH, LTC ve BCH ile kalabileceğini de sözlerine ekledi. Deaton, Melker’in tweet’ine Yargıç Torres’in Ripple davasındaki kararının bu nedenle her geçen gün potansiyel olarak daha önemli hale geldiğini söyleyerek yanıt verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz