Ripple CTO’su Elon Musk’ı Eleştirdi

0
385
David Schwartz
David Schwartz

Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz, Elon Musk’ın yakın tarihli bir tweet’ine yorum yaptı ve Twitter’ın Tesla şefi tarafından yakın zamanda düşmanca ele geçirilmesi girişiminin iddia edilen gerçek sebebinin ne olduğunu belirtti.

Ripple’ın üst düzey yöneticisi, Musk’ı sosyal medya devini “tercih ettiği siyasi konuşmaya daha iyi muamele etmek” için kullanmak istemekle suçladı. Daha sonra yayınlanan bir tweet’te Ripple CTO’su, Musk’ın amacının ifade özgürlüğü için en iyi ortamı yaratmak olmadığını belirtti. Schwartz, gerçekte, büyük bir Twitter hissedarı olarak Musk’ın, desteklediği siyasi konuşma için daha iyi koşullar ve desteklemediği siyasi konuşma için “daha kötü muamele” elde etmek için Twitter’ın ılımlılık politikasını değiştirmeye çalıştığına inanıyor.

Yakın zamanda Musk, şirketi özel kılmak için Twitter’ı 41 milyar doların üzerinde nakit karşılığında 54.20 dolardan satın almayı teklif etti. Bundan önce, kendi sosyal medya platformunu kurmayı ciddi olarak düşündüğünü de tweetledi, bu da Musk’ın etkisini şu anda çalıştığı alanların ötesine genişletmek isteyebileceğini gösteriyor. Twitter’daki insanların çoğunluğu Musk’ı ve onun Twitter’ı ele geçirme girişimini destekliyor gibi görünüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz