Ripple CEO’sunun CNN İle Röportajı Yayınlandı

0
604
Brad Garlinghouse
Brad Garlinghouse

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, CNN’den Julia Chatterley ile gerçekleştirdiği röportaj sonunda yayınlandı. CEO , şirketi ve e-ticaret devi Amazon’u birbirine benzetti. Bununla birlikte merkez bankalarının neden bir gün XRP kullanmaya başlayabileceğini açıkladı.

Chatterley, Ripple’ın XRP yerine ‘Fed Coin’ yerine geçebilecek bir platform oluşturulabileceğini önerdiğinde Garlinghouse bu duruma hiç de karşı çıkmadı. Aksine CEO şu anda odaklandıkları müşterilerinin ticari bankalar ve ödeme araçları olduğunu ancak hizmet verebilecekleri diğer müşteri türlerini düşündüklerini açıkladı.

Garlinghouse, şu anda 1 milyar dolardan fazla bir değere sahip olan Amazon’un başlangıçta kitap sattığını ve Barnes & Noble ile rekabet ettiğini hatırlattı. Kendilerinin de gelecekte uluslararası para transferi noktasında benzer bir büyüme göstereceğini iddia etti.

Ayrıca bu röportajın bu kadar beklenmesinin nedeni Ripple’ın halka arzı (IPO) konusunun da konuşulacak olmasıydı. Garlinghouse’a göre, Ripple’ın yaklaşmakta olan kripto IPO yarışının sonuncusu olmayacağını söylediğinde sözleri yanlış anlaşıldı. İnsanların sözlerini duymak istedikleri yönde yorduğunu söylen CEO, yakın zamanda IPO planları olmadığını işaret etti.

Moneygram’ın halihazırda %10’una sahip olan Ripple şirketinin, Moneygram’ın tamamına sahip olmak gibi bir planı olmadığını da açıkladı. Sebep olarak ise XRP’nin geleneksel piyasada rakibi olan bir firmaya sahip olmalarının doğru olmayacağını gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz