Prime Trust İflas Başvurusunda Bulundu

0
216
Prime Trust
Prime Trust

Las Vegas merkezli kripto para sorumlusu Prime Trust, sorunlu finansal teknoloji şirketi için Pazartesi günü Bölüm 11 iflas koruması için başvuruda bulundu. İflas başvurusu, Prime Trust’ın, şirketin iflas ettiğini ve müşterilere hizmet veremediğini belirleyen Nevada düzenleyicileri tarafından Haziran ayı sonlarında kayyuma alınmasını takip ediyor. Bu eylem, Prime Trust ve ona bağlı şirketler için geçen yıl boyunca yaşanan bir dizi zorluğun ardından geldi.

Haziran ayında Prime Trust, rakip kripto saklama kuruluşu BitGo’nun şirketi satın almak için bir niyet mektubu imzalayıp sadece iki hafta sonra geri adım atmasıyla manşetlere çıktı. BitGo, anlaşmayı sonlandırmak için bir neden belirtmedi.

Aynı ay içinde, Banq adlı bir Prime Trust yan kuruluşu, eski CEO Scott Purcell yönetimindeki kötü yönetim iddiası nedeniyle iflas başvurusunda bulundu. Ve Prime Trust ortağı Abra, menkul kıymet dolandırıcılığı suçlamaları nedeniyle Teksas’ta bir durdurma ve vazgeçme emriyle vuruldu. Son darbe, Nevada Finansal Kurumlar Bölümü (NFID) Prime Trust’ın faaliyetlerini durdurmak için harekete geçtiğinde geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz