Poppe: Ethereum Yakında Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaşacak

0
116
Ethereum
Ethereum

Önde gelen kripto para analisti Michaël van de Poppe, son piyasa güncellemesinde son tahminiyle kripto topluluğunun heyecanını ateşledi: Ethereum (ETH) tüm zamanların en yüksek seviyelerini test etmeye hazırlanıyor. Tahmin, önemli gelişmelerin ve artan yatırımcı güveninin olduğu bir dönemde geldi ve Ethereum’un yakında önceki rekorları geçebileceğini öne sürdü.

Van de Poppe potansiyel yükselişi birkaç önemli faktöre bağladı. Bunlardan ilki, Ethereum’un ölçeklenebilirliğini, güvenliğini ve sürdürülebilirliğini geliştirmeye yönelik, merakla beklenen Dencun yükseltmesidir. Bu yükseltme, Ethereum ağı için ileriye doğru atılmış çok önemli bir adım olarak görülüyor, uzun süredir devam eden endişeleri gideriyor ve gelecekteki büyümenin temelini atıyor.

Üstelik Ethereum spot borsada işlem gören ETF onayı olasılığı da heyecanı artırdı. Tıpkı yakın zamanda onaylanan Bitcoin spot ETF’leri gibi, Ethereum ETF’si de Ethereum’un görünürlüğüne ve erişilebilirliğine önemli bir destek sağlayacak ve potansiyel olarak yeni bir kurumsal yatırım dalgasını çekecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz