Pompliano’ya Göre SEC Sonunda Bitcoin Spot ETF’lerini Onaylayacak

0
246
Bitcoin ETF
Bitcoin ETF

Risk sermayedarı, yatırımcı ve Bitcoin savunucusu Anthony Pompliano, CNBC’nin Squawk Box sunucusu Joe Kernen ile BTC hakkında konuştu ve SEC’in “yetersiz” olduklarına dair şikayette bulunmasının ardından son BTC ETF başvurularına ne olabileceği konusundaki görüşlerini paylaştı. Pomp iyimser bir tavır takındı ve sonunda SEC’in bir Bitcoin spot borsa yatırım fonunu onaylayacağını ifade etti.

Sunucu, SEC’in Bitcoin’i muhtemelen sevmediğini varsayarak, SEC’in BlackRock’un başvurusunu ve onu takip eden birkaç şirketin neden “yetersiz” olduğunu Pomp’a sorarak başladı ve bu konuda tam olarak neyin yetersiz olduğunu sordu. Öte yandan, SEC şu anda Binance ve Coinbase borsalarını ABD menkul kıymetler yasalarını ihlal ettikleri için dava ediyor ve diğer yandan Bitcoin spot ETF başvurularını geri çeviriyor.

Bunun üzerine Anthony Pompliano, düzenleyicinin sadece dosyalamalar hakkında daha fazla netlik istediğini belirti. Pompliano, CBOE’nin zaten yeniden başvuruda bulunduğuna dikkat çekerek, Coinbase ile gözetim paylaşım anlaşmasının yapılacağını ve BlackRock da dahil olmak üzere dosya gönderen diğer kuruluşların muhtemelen burada davayı takip edeceğini belirtti. Finansal piyasalardaki en büyük ve en saygın oyunculardan biri olduğu için spot Bitcoin ETF’nin en azından BlackRock için onaylanacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz