Polygon (MATIC) %21 Yükseldi

0
147
Polygon
Polygon

Polygon (MATIC), ekosisteminde önemli bir değişim yaşıyor ve protokolün boğaları yeni yılın en yüksek seviyelerine koşarken Çarşamba günü erken işlem saatlerinde fiyatında %21’den fazla artış görüldü. Polygon, ekosistemindeki birçok dönüm noktasına bakılırsa, kritik 0,9 dolarlık fiyat seviyesini aşmaya hazır olduğunun sinyalini veriyor.

Bu yazının yazıldığı sırada Polygon, son yedi günlük dönemde %36,66’lık bir artışla 1,07 dolara el değiştiriyor. Polygon’un yeniden canlanması, son 24 saat içinde işlem hacminin %179’dan fazla artışla 2.145.624.558 dolara yükselmesiyle sağlandı. Polygon boğaları söz konusu olduğunda, fiyatı Şubat ayındaki en iyi fiyatı geçmek için 1,4 dolar hedefinin üzerine çıkarmak nihai hedef olmaya devam ediyor.

Bu, önde gelen piyasa analisti Ali Martinez’in sunduğu grafiklere odaklanıldığında mümkün olabiliyor. Analist, haberin yayınlanma saatinden saatler önce, dijital para biriminin 0,96 dolar fiyat noktasının üzerine çıkması durumunda, bir ara vermeden önce 1,73 dolara kadar yükselmesi ihtimalinin yüksek olduğunu tahmin ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz