PlanB’den Rekor Bitcoin Tahmini

0
583
Bitcoin
Bitcoin

Stock to flow modelinin yaratıcısı ve Bitcoin analisti PlanB, lider kripto para birimine dair tahminleri açıkladı. PlanB, son zamanlarda 27.700 dolara çıkan artışla, Bitcoin’in aşırı yükseliş grafiğinin “koyu mavi alanına” geri döndüğünü ifade etti. Bu nedenle, bu döngüde bir “zirve” daha göreceğimizi paylaştı. PlanB, Bitcoin’in (BTC) tekrar yoluna girdiğini ve yeni ATH’nin yakında mümkün olduğunu tahmin etti.

28 bin dolara yaklaşan Bitcoin’in son fiyat hareketliliğini yorumlayan analist, lider kripto para biriminin yarılanma yani halving öncesi yeni rekorlar kıracağını belirtti. PlanB’nin tahminine göre Bitcoin Nisan 2024’ten önce yeni bir zirveye ulaşacak. Önceki ATH, CoinMarketCap verilerine göre 10 Kasım 2021’de 68.789 dolardan kaydedildi. PlanB, bu önerinin doğruluğundan %100 emin olmadığını ancak bunun kendisi için imkansız görünmediğini itiraf etti.

Geçen hafta, Bitcoin (BTC) fiyatı için neredeyse iki yılın en başarılı haftasını kaydetti. Yedi gün içinde, piyasa değerine göre ilk 25 varlık arasında en iyi performans gösteren oldu: BTC fiyatı %36’nın üzerinde arttı ve Haziran 2022’den beri görülmemiş seviyelere ulaştı. 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz