PlanB: Bitcoin İçin Yükselme Zamanı Geldi

0
267

Stock to flow (S2F) modelinin yaratıcısı ünlü kripto para analisti PlanB, Bitcoin’in (BTC) bir sonraki önemli fiyat artışına başlama zamanının geldiğini söyledi. 14 Eylül tarihinde Twitter hesabından yaptığı açıklamada PlanB, BTC / USD’nin tarihsel kazanımları tekrarlayacağına dair artan işaretlere dikkat çekti. Yalnızca Bitcoin verilerine dayanan bir tablo paylaşan PlanB, halving (beyaz çizgi) sırasında model değerindeki fırlamaya ve buna karşılık gelen S2F seri / model hatasındaki (beyaz noktalar) düşüşe dikkat çekti.

Bu arada PlanB, BTC / USD’yi 100 bin dolara çıkarmak için fon kaynağının nereden geleceği sorulduğunda, altın, gümüş, negatif faiz oranına sahip ülkeler, yağmacı hükümetlere sahip ülkeler, parasal genişlemeye karşı koruma sağlamak isteyen milyarder ve milyonerler ve kurumsal yatırımcılar sayesinde olacağını ifade etti.

Bununla birlikte Bitcoin, mayıs ayındaki halving’ten beri modelde 2016’daki halving’te yaşanana benzer olarak “kırmızı noktalar” oluşturdu. Analist Kripto Michael de bugün yayınladığı Bitcoin analizinde mevcut piyasa durumunu 2016 yılına benzeterek ileride yükseliş öngördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz