PlanB: Bitcoin Fiyatı Bir Daha Asla 35 Bin Doların Altına Düşmeyecek

0
216
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Stock to flow (S2F) modelinin yaratıcısı PlanB, rahatlatıcı bir Bitcoin (BTC) fiyat tahminini paylaştı. X’teki gönderilerinden birini paylaşan PlanB, Bitcoin fiyatının bir daha asla 35.000 dolar seviyesinin altına inmeyeceğini vurguladı.

Bitcoin’in değerlemesinin, kendi hashrate’ine bağlı olarak arttığını savunduğu bir grafik sundu. Olası siyah kuğular veya kısa vadeli volatilitenin yanı sıra ve $/kWh arbitraj temellerine dayalı olarak, önde gelen varlık piyasa değerinin 35.000 dolar desteğinin altına gerilemeyeceğini söyledi. Ona göre bu arbitraj, gelecek ETF ile derinleşebilir ve kripto para birimini satan madenciler, piyasa hakkındaki benzersiz bilgilerine dayanarak bir prim talep edebilir.

Yaygın olarak kullanılan bir piyasa analitiği modelinin yaratıcısı olan PlanB, başta Bitcoin olmak üzere birçok varlık hakkında ikna edici bir tahmin sergiliyor. PlanB, 100.000 dolarlık Bitcoin fiyatının dijital para birimi için ihtiyatlı bir tahmin olduğuna inanan analistlerden biri. Son zamanlarda Bitcoin’in yakın gelecekte 65.000 ila 524.000 dolar aralığında işlem göreceği yönündeki söylemi öne sürüyor. PlanB’nin tahmini, piyasanın büyük bir geri tepme yaşadığı ve düşüş eğiliminin devam ettiği bir zamanda geliyor. Bitcoin şu anda son 24 saatte %1,07 düşüşle 37.106,80 dolardan işlem görüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz