Peter Brandt’e Göre Bitcoin Kral

0
94
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Peter Brandt yakın zamanda X hakkında cesur bir açıklama yaparak kripto alanını hareketlendirdi ve uzun vadede Bitcoin’in altına karşı muhteşem üstünlüğünün altını çizdi. Tecrübeli isim, Bitcoin’i tartışmasız bir şekilde hükümdar olarak tasvir etti ve altını sadece bir baron statüsüne indirirken, gümüşü saray soytarı olarak nitelendirdi.

İddiasını ilgi çekici bir grafikle destekleyen Brandt, altının değerinin Bitcoin karşısında istikrarlı bir şekilde düşüşünü, Bitcoin’in 2010’ların başlarında borsalarda ortaya çıkışından bu yana gösterdiğini gösterdi. 12 yıl boyunca altının değeri 740 BTC’den 0,0352 BTC’ye düştü ve bu da Brandt’ın Bitcoin’in hakimiyetine ilişkin yükseliş görünümüne güven kazandırdı.

Brandt’ın kararlı tahminlerine rağmen, mevcut manzara incelikli bir perspektif sunuyor. ETF uzmanı Eric Balchunas kısa süre önce piyasa duyarlılığındaki olası bir değişime dikkat çekerek altının BTC’ye kıyasla çekiciliğinin yeniden canlandığına dikkat çekti.

Balchunas, altına olan ilginin artmasıyla birlikte Bitcoin’in son zamanlardaki mücadelelerinin, fonların kripto para biriminden geçici olarak saptırılması anlamına gelebileceğini öne sürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz