Peter Brandt, NFT’lerde Yükseliş Bekliyor

0
426
NFT
NFT

Emtia traderı Peter Brandt, onları Beanie Babies ve Pet Rocks ile karşılaştırdıktan sonra NFT’lere ısındı. Brandt’ın NFT’ler ile ilgili coşkulu tweet’lerle takipçilerini şaşırttı. Bu haftanın başlarında Brandt, bazı NFT projelerinin bunu başaracağını tweetleyerek sektörün durumu hakkında hararetli tartışmaları ateşledi. Pazar günü, deneyimli trader NFT’lerin artık basit JPEG’lerin ötesine geçmeyi başardığını savunarak oldukça ilerici duruşunu açıkladı. Bazı “seçilmiş” projelerin işlevselliklerini ve faydalarını geliştirmeyi başardığını söyledi.

Mayıs ayında Brandt, NFT’leri Beanie Babies ve Pet Rocks ile karşılaştırdı. Şubat ayında NFT’leri “aptal” olarak nitelendirdi.  Brandt geçmişte altcoinleri oldukça küçümsemişti, bu yüzden NFT’lere karşı olumsuz tutumu sürpriz değildi. Ancak, trader artık teknolojinin vaadini kabul etmiş görünüyor.

NFT hacimleri üçüncü çeyrekte çöktü. Eylül ayında dijital koleksiyon ürünleri, geçen yıla göre %97 düşüşle yalnızca 466 milyon dolar değerinde işlem hacmi kaydetti. NFT’ler, düşen kripto para birimi fiyatları nedeniyle hızla güç kaybetmeye başladı. Yine de, büyük şirketler NFT ile ilgili ticari marka başvuruları göndermeye devam ediyor, bu da düşen ticaret hacimlerine rağmen bu teknolojinin ortadan kalkma olasılığının düşük olduğunu gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz