Pepe (PEPE) Bu Borsada Listelendi

0
699
PEPE
PEPE

Ünlü “Kurbağa Pepe” memesinden ilham alan meme kripto para birimi PepeCoin (PEPE), Avustralya merkezli önde gelen kripto para borsası GroveX’te listelendi.

GroveX tarafından Cuma günü duyurulduğu üzere, PEPE ticareti 28 Ağustos’ta saat 11:00’de (AEST) başlayacak. Borsa, 25 Ağustos’ta para yatırma işlemlerini açacak ve para çekme işlemleri de alım satımla eş zamanlı olarak başlayacak.

Avustralya’da kurulan ve güvenli, kullanıcı dostu platformuyla tanınan GroveX, PEPE’yi PEPE/USDT ve PEPE/BUSD ticaret çiftleri halinde sunacak. Nisan 2023’te piyasaya sürülen PEPE, Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş deflasyonist bir meme parasıdır. Shiba Inu ve Dogecoin gibi meme paralarının viral popülaritesinden yararlanmayı amaçlıyor.

GroveX, birden fazla dijital para biriminde spot ticaret, vadeli işlem ticareti ve marj ticareti de dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunan bir Avustralya dijital para ticaret platformuna sahip bir Avustralya şirketidir. PEPE’nin listelenmesi, GroveX’in çeşitli ticaret fırsatları sunma misyonuyla uyumludur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz