PayRange Kripto Kabul Ediyor

0
260
Kripto Paralar
Kripto Paralar

Otomatlardan ödeme yapılmasına izin veren bir mobil ödeme çözümü olan PayRange Inc., kripto para birimlerini kabul etme özelliğini ekledi. Otomatik perakende için mobil ödeme uygulaması, kripto para birimlerinin yanı sıra Starbucks, Walmart, Home Depot, Lowes ve Apple gibi yüzlerce mağaza hediye kartını kabul etme özelliğini de ekledi. Kuzeybatı Pasifik merkezli bir şirket olan PayRange, Kuzey Amerika’daki 350 şehir ve kasabada 500.000’den fazla otomattan ve ayrıca milyonlarca kullanıcıdan oluşan bir ağa sahiptir.

Kripto para kabulü artıyor

Gemini kripto borsası tarafından yapılan yeni bir anket, kripto para birimi sahiplerinin yaklaşık %50’sinin geçen yıl piyasaya katılmasıyla güçlü kripto benimseme ivmesinin altını çiziyor.

BitPay, 2021’in sonlarında Shiba Inu Coin’i resmi olarak desteklemeye başladı ve bu, Shiba Inu’nun kabul edildiği yüzlerce BitPay satıcısında SHIB harcamasına izin verdi. SlingTV, American Cancer Society, Newegg, Menufy, Carolina Hurricanes ve Twitch, şu anda BitPay üzerinden SHIB kabul eden büyük şirketler arasında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz